Zes echte essentials die niet kunnen ontbreken in jouw kledingkast

Bijna iedereen weet wel dat er bepaalde dingen zijn die echt onmisbaar zijn in een kledingkast. Er zijn nou eenmaal dingen die eigenlijk altijd van pas komen, en dan maakt het niet uit wat voor outfit je aan doet. Weet je niet wat je aan moet trekken? Met deze items in je kledingkast kun je eigenlijk alles wel goed combineren. Heb jij de volgende zes dingen ook in de kast liggen?

Een witte blouse

Hoe vaak komt het wel niet voor dat je netjes gekleed moet, maar niet goed weet wat je nou eigenlijk aan moet? Best wel vaak. Een witte blouse helpt je hierbij ongetwijfeld uit de brand. Een mooie witte blouse van bijvoorbeeld het merk Numph staat niet alleen iedereen goed, het is ook praktisch voor diverse outfits.

Zwarte jeans

Soms komt die ene outfit net wat mooier uit met een mooie zwarte jeans, of kun je die ene top net wat beter combineren met een zwarte broek. Eigenlijk kan een goede zwarte broek elke dag wel. Zeker onmisbaar, dus.

Een wit en zwart t-shirt

Eigenlijk geldt hier weer hetzelfde. Kledingstukken als deze kunnen altijd wel. Wil je een broek met een drukke print aan? Een zwart of wit shirt erboven doet het altijd goed. Een leuk vestje of jasje? Met een zwart of wit shirt kun je deze goed combineren.

 

Een oud shirt ‘voor het geval dat’

Soms komt het voor dat je bijvoorbeeld moet klussen in huis, gaat schilderen of iets anders gaat doen waardoor je kleding vies kan worden. Door een oud shirt in de kast te houden die ook echt vies mag worden, voorkom je dat er een vlek komt in een mooi kledingstuk die er vervolgens niet uit wil. Trek gewoon het oude shirt aan en je hebt niks om je zorgen over te maken.

 

Oude sneakers ‘voor het geval dat’

Net als bij het oude shirt, is het in sommige gevallen gewoon handig om een oud paar schoenen aan te doen. Bijvoorbeeld als je naar een feest of een festival gaat, of als je weet dat je veel door het bos of iets dergelijks gaat lopen. Je wil geen mooi paar schoenen verpesten, dus dan ben je blij dat je die oude schoenen nog hebt bewaard.

Een mooie sweater

Het is fris buiten en je weet niet goed wat je aan moet. Een mooie, simpele sweater of trui doet het eigenlijk altijd wel goed. Doe er bijvoorbeeld een leuke blouse van Moss Copenhagen onder, trek een simpele jeans aan en je bent good to go!

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *