Welke sierraden werken helend?

Edelstenen en mineralen trekken al duizenden jaren mensen aan vanwege hun kristalvorm, kleurschittering, uitstraling en magische schoonheid. In het medicinale aspect worden mineralen gebruikt als helende stenen. Sommige edelstenen kunnen worden geclassificeerd als helende edelsteen sieraden. Dit komt door hun samenstelling, uiterlijk, trillingen en kleur. Ze werken vaak op een bijzondere manier aan de ziel, het lichaam en de geest. Elke steensoort heeft zijn unieke elektromagnetische veld en sterkte. Edelstenen en mineralen hebben een uitstraling die veel mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijk oog. Elke edelsteen heeft zijn eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze trillingen opvangen. Laten we nu enkele sieraden van edelstenen onderzoeken die helende effecten hebben.

Amethist Sieraden

Amethist sieraden hebben eigenschappen van emotionele bescherming, vrede en soberheid. Deze paarse edelsteen heeft een verscheidenheid aan kwarts en wordt verondersteld je te helpen geaard te blijven terwijl je een hoger niveau van spiritueel perspectief behoudt. Het is bekend dat het spirituele kanalen opent en de intuïtie versterkt. Er wordt aangenomen dat amethist een juweel is dat je tijdens meditatie kunt dragen om je vaardigheden in de beoefening te verdiepen. Het wordt beschouwd als een helende steen. Er wordt aangenomen dat het iedereen kan verlichten van verslaving en emotioneel trauma.

Parel Sieraden

Als je er graag mooi uitziet in parels, zou je tevens ook bepaalde helende eigenschappen kunnen ervaren. Parels zijn oprecht en puur. Ze staan ​​erom bekend openheid aan te moedigen, destructief gedrag te verminderen en de waarheid aan het licht te brengen. Ze worden beschouwd als het meest vrouwelijke sieraad. Parelsieraden moedigen je aan om in contact te komen met je innerlijke godin.

Obsidiaan mahonie armband

Obsidiaan mahonie geeft je creatieve en daadkrachtige energie. Het bevordert de bloedcirculatie van de wond, genezing en geeft warmte aan ledematen. Mahonie obsidiaan heeft een ontgiftende werking en heeft een positieve werking op de nieren, lever en weefsel. Obsidiaan mahonie helpt ook om leed te verlossen van valse beschuldigingen, beledigingen en kleineren. De steen helpt je om verankerde patronen en blokkades te doorbreken die leiden tot onwaardigheid en schaamte. Houd deze gezondheidseigenschappen in gedachten terwijl je je favoriete edelsteensieraden draagt. Maak verbinding met de specifieke betekenissen achter elk stuk.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *