Onze aanbevelingen voor nacht en loungemode

Wanneer je thuis bent wil je natuurlijk zo comfortabel mogelijk op de bank kunnen zitten om naar je favoriete show te kijken na een lange dag werken. Maar is het ook belangrijk om in de nacht lekker te kunnen slapen. Het is een persoonlijke keuze om aan te doen wat je wilt, heb je het vaker koud dan is iets warms zoals een pyjama waarschijnlijk waar je naar zoekt. Maar als je het sneller warm hebt dan is een pyjama al snel te veel en kan je het beste in een nachthemd dames, slapen om een goede nachtrust te creëren. Te koud en te warm is beide niet prettig om in te slapen maar ook zeker niet prettig om thuis op de bank te zitten, gelukkig is er genoeg om van te kiezen. Maar hier een paar populaire nacht of lounge kleding op een rijtje.

Een setje

Om een of andere reden voel je je toch altijd beter wanneer je iets aan hebt wat bij elkaar hoort, een leuk setje kleding dus. Deze is ook te vinden in verschillende soorten en maten. Heb je het warm, dan kan je een loungewear setje zo vinden. Een mooi kort satijnen setje of toch liever van T-shirt materiaal, het kan allemaal en staat allemaal ook leuk. Heb je het soms wel even koud combineer je er een mooie badjas bij, hierdoor kan je kiezen wat je wilt. Wanneer je liever warm op de bank zit dan kan je altijd nog kiezen voor een pyjama setje met lange mouwen en een lange broek, misschien wel van een lekkere dikke stof voor in de winter. Het is fashionable en comfortabel wat wil je nog meer.

De nachtjapon

Het staat al in de naam, nacht. Maar waar vroeger minder keuze in was, is het nu eindeloos. Je kan de nachtjapon in jouw smaak ook zeker vinden, maar ook lang of kort. Met lange mouwen of toch liever met blote armen. Een T-shirt stof, satijn, luchtdoorlatend of misschien wel lekker dik. Een nachtjapon geeft je de vrijheid om deze gewoon even snel aan te trekken wanneer jij even naar buiten gaat in de tuin of gewoon rondom het huis werkt. Het is een kledingstuk die je dan ook zeker voor alles kunt gebruiken, lekker op de bank zitten, slapen, schoonmaken. Een nachtjapon is perfect voor mensen die het sneller warm hebben of liever geen lange broek aan willen. Het is luchtiger dan een setje en beweegt ook vrijer, ideaal dus voor wanneer je wilt gaan schoonmaken of op een warme zomernacht om toch wat aan te hebben.

De onesies

Een trend van jaren geleden, misschien iets wat je minder vaak ziet maar dit kledingstuk is perfect om in te loungen zeker in de koude wintermaanden. De stof is vaak dik en bedekt de huid, en houdt hierdoor ook nog meer warmte vast. Lekker een avond film kijken met warme chocolademelk, dan is dit de perfecte keuze voor zo’n avond. En ook leuk te vinden in verschillende soorten patroontjes of dieren. De onesie komt dus ook in verschillende soorten en maten, je kan het namelijk ook in een korte variant vinden en waarschijnlijk ook met andere soorten stof. Genoeg keuze voor iedereen dus.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *