In de herfst de perfecte jas vinden

Met het wisselende weer en de vallende blaadjes wordt het weer tijd om van jas te wisselen. Door het wisselvalige weer is het soms lastig met kleding kopen of aan doen, het kan in één dag regenen, zonnig zijn en kunnen er ontzettend veel windvlagen zijn. Het aanbod voor heren is meestal wat kleiner maar dat betekent niet dat er nog steeds ontzettend veel keuze is in jassen, truien en alles wat je nodig hebt.

Materiaal

De standaard regenjas is toch altijd handig om te hebben vooral in de Benelux. Het jammere is dat het een regenjas vaak aan de koude kant is en een windjack juist geen regen tegenhoudt. Als dan kiest voor een warmere jas dan zal je snel op wol, stof of andere waterdoorlatende materialen.

Wat zijn dan goede opties? De jassen die goed gevoerd zijn zullen aan de buitenkant het water en de wind tegenhouden en ook lekker warm aanvoelen. Hier kijk je wel al sneller naar winterjassen maar hier zijn ook snel seizoen jassen in te vinden

Kleding onder jassen

In de herfst is de optie snel om een dikke trui aan te trekken maar een niet te dikken jas. Hier moet je dan wel ook met herenkleding erg oppassen dat je jas wat wijder valt zodat er ruimte is om te switchen van de soort kleding die je aan doet. Kijk dus bijvoorbeeld naar een maatje groter dan dat je normaal draagt.

Truien

De fout die heren vaak maken in kleding online zoeken is dat ze niet goed kijken naar waar het van gemaakt is en hoe het gemaakt is. De trui met ruime steken zal lekker warm zijn maar veel wind doorlaten. Fleece stof zal niet dik zijn maar wel ontzettend veel warmte geven, als je dus herenkleding online koopt vooral met truien en tops is goed naar de productomschrijving kijken cruciaal.

Jassen maten

Veel websites zullen aangeven welke jas het model op de afbeelding draagt, kijk hier goed naar en zorg dat je je zelf realistisch beoordeelt anders zal de jas niet goed zitten. Gelukkig is er altijd nog de optie als je de verkeerde inschatting maakt om het terug te sturen.

Bron: Suitable

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *