Herenondergoed en sokken gids 2019

HVaak een ondergeschoven kind in de mode wereld: herenondergoed en sokken. Dit is een klein beetje terecht natuurlijk want merendeel van de tijd zijn deze kledingstukken amper zichtbaar. Echter, toch is het enigszins belangrijk om ook hier de juiste keuzes te maken.

Enfin, herenondergoed is vooral belangrijk om op de kwaliteit van het stof te letten. Duurzaam elastisch katoen zit het best. Een van de merken die dit soort kwaliteit heren ondergoed vervaardigd is het Nederlandse Ten Cate. Dit merk ondergoed is o.a. via deze website verkrijgbaar in Nederland. Met Ten Cate ondergoed daar kun je wel dik een decennium mee verder als je er voorzichtig mee omspringt. Wellicht is het wat duurder op eerste gezicht dan goedkope merken in de Nederlandse warenketens en wellicht bestellen uit China, maar bedenk dat de kwaliteit ervoor zorgt dat je minder vaak vervanging hoeft te kopen en vaak bespaar je het dan op de lange termijn.

Qua sokken zien we mannen alsnog veel flaters maken ondanks dat dit toch een simpel kledingstuk zou moeten zijn. Denk aan de witte sokken in sandalen. Of veel te lange sokken wanneer men een korte broek draagt. Dit kan allemaal niet. Voor de duidelijkheid. Qua kleuren kun je altijd beste gaan voor zwart, grijs en blauw. De lengte ligt een beetje aan preferentie maar met name aan de gelegenheid. Korte broeken weer? Ga dan voor luchtige sneakersokken zoals bijvoorbeeld deze.
Andere gelegenheden kun je opteren voor reguliere lengte sokken of zelfs kniekousen mocht dat je preferentie hebben. Wat betreft merken de absolute koning onder de sokken vandaag de dag is toch wel Falke, dus je kunt nooit een modderfiguur slaan met dit Duitse merk sokken. Anderzijds kun je ook gaan voor de bekende namen zoals Hugo Boss of Tommy Hilfiger die hebben natuurlijk ook betrouwbare kwaliteit.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *