Elkaar verassen

We zitten alweer even in de maand februari en dat betekent dat 14 februari er aan zit te komen. Dit is voor velen van ons de dag waarop we aan onze geliefde laten merken hoeveel we van hem of haar houden. Maar Valentijnsdag hoeft niet alleen maar om je partner te draaien maar kan ook gaan over familie en vrienden. Want liefde kan je ook geven aan vrienden en familie waardoor hun dag weer net wat vrolijker en liefdevoller kan worden. En zeker in deze rare periode is het helemaal niet zo erg om is wat vaker liefde te verspreiden. En hier hoeft niet altijd gelijk meer achter te zitten. Dit kan je doen door middel van onderstaande ideeën:

Een onverwachts bezoekje  

Een vriend, vriendin, neef of opa of oma al een lange tijd niet gezien? Dan is Valentijnsdag misschien wel het juiste moment om daar weer eens op bezoek te gaan. Iedereen heeft het natuurlijk op zijn eigen manier druk en hoe ouder je wordt, hoe meer je als familie of vrienden uit elkaar kan groeien. Terwijl dit juist niet de bedoeling is natuurlijk! Begin daarom om eens bij jezelf te kijken of je wel genoeg moeite doet voor de vriendschap/familieband. Neem een lekker gebakje of een lekkere fles wijn mee en ga dus eens gezellig op bezoek! Misschien is het leuk om die gene ermee te verassen door zonder aankondiging langs te gaan. Maar niet iedereen zit hier altijd op te wachten dus dan is een berichtje sturen van te voren misschien wel even handig.

Een cadeautje

Natuurlijk is een cadeautje of kaartje ook altijd goed met Valentijnsdag! Denk bijvoorbeeld aan wat lekkere chocola of misschien een leuke fotolijst met een aantal foto’s van jullie samen erin. Als je het wat groter wilt aanpakken voor je partner waar je bijvoorbeeld al erg lang samen mee bent is een vakantie of weekendje weg een leuk idee! Als jullie al wat langer in een relatie zitten weet je als het goed is wel wat je partner leuk en mooi vindt. Dus dan is het een stuk makkelijker om hiervoor wat leuks te verzinnen. Hierbij kan je denken aan een leuk weekendje weg in Nederland. Of je kiest voor een stedentrip in Europa. Als je hier niet echt meer de tijd voor hebt om te regelen of je partner niet zo van zulke verassingen houdt is een materialistisch cadeau voor nu een beter idee. Dit kan voor een vrouw een mooi sieraad of Nubikk schoenen zijn. Nubikk dames is voor veel vrouwen geschikt omdat de schoenen erg lekker lopen en ook in verschillende varianten verkrijgbaar zijn zodat er voor jouw partner altijd wel wat bij zit!

Je partner verassen met een leuk weekendje weg of toch een mooi sieraad voor Valentijnsdag? Het gaat natuurlijk altijd gewoon om het gebaar.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *