Breng uw mascotte tot leven met een origineel mascotte kostuum!

Vrijwel elke vereniging, bedrijf of organisatie heeft er wel één……een mascotte. Door middel van een mascotte kostuum, in het Duits ‘Maskottchen kostüm, brengt u deze tot leven, wat absoluut een meerwaarde is. Immers, u vergroot direct uw zichtbaarheid op bijvoorbeeld beurzen en evenementen en trekt hierdoor als geen ander de aandacht. Een mascotte kostuum is bovendien een uitstekend middel om de aandacht van kinderen te trekken. Wie kent bijvoorbeeld nu niet die ‘aaibare lieverd’ die je op elk vakantiepark of in elk attractiepark aantreft? Kinderen zijn gek op de aaibaarheid van uw tot leven gekomen ‘organisatieknuffel’ en willen niets liever dan met deze mensengrote knuffel op de foto. Denkt u eens aan de publiciteit dit oplevert, zeker ook op sociale media! Laat wat relatiegeschenken bedrukken en uitdelen door de mascotte!

Maatwerk

U bent met uw bedrijf, vereniging of organisatie natuurlijk uniek. Standaard bestaat niet meer en maatwerk is alles. Een mascotte kostuum is altijd maatwerk en wordt volledig naar uw wensen en eisen gemaakt. Het is hierbij belangrijk dat u wordt meegenomen in de praktische haalbaarheid hiervan. Een mascotte kostuum moet namelijk ook aan eisen van comfort voldoen. Zo is het belangrijk om vooraf beeld te hebben van de mensen die dit pak aan zullen trekken. Is het ontwerp zoals u dit voor ogen heeft niet te zwaar? Kan de persoon die in het pak zit nog wel bewegen en hoe is het met het zicht gesteld? Bovendien is het belangrijk om te kijken naar zaken als warmte en vochtregulering. Het laatste wat u wilt is negatieve publiciteit omdat degene die in het mascottepak zit onwel is geworden. Een ingebouwde ventilator is dan ook een absolute vereiste en optioneel aan te vullen met een koelvest.

Een mascotte kostuum is een uitstekende aanvulling op uw marketingactiviteiten en kunt voor talloze doeleinden inzetten. Niet kiezen voor een mascotte kostuum is dan ook zonder meer een gemiste kans te noemen.

Wat is een mascotte kostuum?

Bekijk gerust op uw gemak deze video.

https://www.youtube.com/embed/N0rmnWQuk_8″ width=”560″ height=”315″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

Opzoek naar Disposables voor je feestje?

Bij facilistore hebben we verschillende drinkbekers in het assortiment

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *