3 halloween outfit inspiratie tips

Als halloween er weer aan zit te komen, gaat iedereen weer op zoek naar een mooi kostuum. Het kostuum moet natuurlijk niet alleen maar mooi zijn, het is vooral de bedoeling dat het kostuum er zo eng mogelijk uit ziet. Elk jaar wordt het weer moeilijker om een goed kostuum te vinden. Hoe vaker je halloween meemaakt hoe meer verschillende kostuums je al hebt gezien. Dat is ook de reden dat het steeds lastiger wordt om een origineel en eng pak te vinden. Hierbij een aantal tips waardoor het uitzoeken van een halloween kostuum minder moeilijk wordt.

Kostuum voor kinderen

Kinderen hebben de meeste keus voor halloween kostuums. Dit komt natuurlijk doordat kinderen meestal langs de deuren gaan om snoep op te halen. Het is voor de kinderen natuurlijk vooral belangrijk om zoveel mogelijk snoep te krijgen van de mensen aan de deur. Het is daarvoor heel belangrijk om er zo eng mogelijk uit te zien. Je kunt kiezen om je kind verkleed als skelet de straat op te laten gaan. Zo’n skeletten kostuum is gemaakt van stof waardoor het pak ook over het gezicht getrokken kan worden. Het is met halloween vaak behoorlijk koud. Aangezien het pak best wel van een dunne stof gemaakt is, is het handig om bij het pak een aantal ondershirts te kopen. Door een goed ondershirt krijgt je kind het veel minder snel koud. Dit zorgt ervoor dat je kind langer buiten langs de deuren kan gaan.

Kostuum voor heren

Als je als volwassene een halloween themafeestje hebt, moet je natuurlijk een zo eng mogelijk kostuum hebben. Hoe leuk is het als je je vrienden de stuipen op het lijf jaagt omdat je zo’n eng pak aan hebt. Er zijn verschillende kostuums om uit te kiezen. Als je bijvoorbeeld voor een Frankenstein kostuum gaat zal iedereen gegarandeerd bang voor je zijn. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je samen met een vriend gaat. Je kunt er dan voor kiezen om matchende kostuums aan te trekken. Je kunt bijvoorbeeld allebei als zombie gaan. Het kan enorm helpen om je outfit te pimpen met decoratie zoals nep bloed of een eng masker. Op deze manier jaag je gegarandeerd iedereen die je tegenkomt de stuipen op het lijf.

Kostuum voor dames

Als dame kun je er met je vriendengroep voor kiezen om allemaal een kostuum met hetzelfde thema aan te doen. Het kan een heel leuk en vooral een heel erg eng effect hebben als je met zijn allen matchende outfits aantrekt. Zo kun je bijvoorbeeld allemaal een outfit rond het thema ziekenhuis kiezen. Zorg er dan wel voor dat niemand exact hetzelfde kostuum aan heeft. Het is natuurlijk veel minder leuk als niet iedereen iets unieks aan heeft. Als je voor het thema ziekenhuis gaat kan bijvoorbeeld de een verkleed gaan als dokter en de andere als doktersassistent. Het is wel de bedoeling dat er veel nep bloed op de kostuums wordt aangebracht. Het is natuurlijk niet eng om een netjes geklede dokter tegen te komen. Een dokter die onder het bloed zit is vele malen enger.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *